top of page

Fijn dat u geïnteresseerd bent in Hessing Flowers & More. Graag wil ik, Johan Hessing, u in het kort vertellen hoe de firma Hessing Flowers zijn historie heeft opgebouwd. In de jaren 50 is Adriaan Hessing uit Wijk C begonnen op de Catharijnesingel met een bloemenstal, zijn kinderen waren toen huis aan huis en met een bakfiets bloemen aan het venten in de wijken van Utrecht.

Rond 1970 is mijn vader Joop Hessing samen met zijn vrouw en kinderen zijn eerste winkel begonnen in de Nachtegaalstraat en heeft zijn bakfiets aan de wilgen gehangen. De andere familieleden zijn toen rond om Utrecht hun bloemenzaken gestart.

In 2007 ben ik begonnen in Hilversum in het winkelcentrum Seinhorst.

Wij werken met gediplomeerde mensen die u dagelijks van advies kunnen voorzien op gebied van het maken van boeketten, bloemstukken, plantenarrangementen, rouwarrangementen en bruidsarrangementen.

Voor rouw en trouwarrangementen hebben wij de juiste boeken met voorbeelden voor u klaar liggen, waarbij wij samen met u het compleet naar wens verzorgen. Ook drukken wij zelf de rouwlinten met de door u uitgekozen teksten.

Mocht u in de gelegenheid zijn dan verwelkomen u graag in onze winkel.

Schermafbeelding 2021-05-23 om 14.07.43.
bottom of page